Sunday, August 11, 2013

Esimesed tunnid reisil

Nonii, reis on siis alanud ja nagu oodata oli on juba nii mõndagi juhtunud. Nõudnud lennujaama avastasime et piletil oli üks nimi valesti kirjutatud ja Finnair ei aksepteerinud seda, seega oli vaja hakata tegema vana head lütseumi hämamist :). Kuna meil on kolm lendu, siis peaks olema ka kolm piletit, aga Hetule otsustati anda ainult kaks, seega tema hetke seisuga Hongkongist tema Taipeisse lennata ei saa, loodame et ka see probleem leiab oma lahenduse. Olles juba rahvusvahelises tsoonis suutis veel Janek avastada et temal jäid rahvariided maha ja paar minutit enne seda kõlas terves lennujaamas järgmine teavitus: "Reisijal, Johanna Nisu, palun ilmuda turvakontrolli!" Põhjus oli lihtsalt selles, et ta oli oma passi ja lennupiletit vist sinna unustanud, meis aga oli see palju põnevust tekitanud ja teooriaid mis välja pakuti, miks ta sinna kutsuti olid üks jaburam kui teine.

Ahjaa, üks väga tähtis asi on jäänud mainimata. Nimelt meie lend Helsinkist Hongkongi on lükatud 23.40 pealt kella kaheksale hommikul ja see tähendab, et hetkel tuleb see postitus lennujaama hotellist. Kuna lend lükati edasi nii palju, siis oli meil õigus ka süüa saada ja pärast Kristiina ja Tuuli (Kristina ema) mõningast äraolekut oligi kõikidel käes 17-eurone talong millega sai lunastada endale üpriski suure koguse süüa lennujaama ühest kohvikust. Selle summa eest sai näiteks suure praegu keedetud kartulite ja lihaga, sinna juurde kanawrapi ja lisaks veel joogi või koogitüki. Kuna aga seda kõike oli nii palju siis pärast pakiti sööki veel kaasa.

Pärasat 15 min bussisõitu jõudsime lõpuks u 00.30 oma hotelli juurde. Nüüd on meil mõned tunnid aega magada, et siis  alates kella neljast hommikust sööma minna ja siis uuesti bussi peale ning kell 6.30  lennujaamas olla.
Jürgen Tiisler

No comments:

Post a Comment