Friday, August 16, 2013

Tõsielusari jätkub

Trupi liikmed on veetnud koos ca 119 tundi. Valuvaigistid on otsas, esmakordselt kerkis üles Validoli hankimise küsimus. Olgu siin toodud väike valik esinevaid vigastusi ja haigusi: väljaväänatud ja/või hõõrutud ja/või kriimustatud jalad, kõhu-, südame- ja peapööritused, kuumusest tingitud nõrkus ja närvilisus. Homset päeva alustame veeteraapiaga: väljasõit 25x50m basseini juurde kell 09.00, kogunemine kell 08.50.

Taastamaks lapsevanemate südamerütmi ütlen kohe ära, et kõik eelnev kõlab hullemini kui tegelikult on. Tänane esinemine läks väga hästi. Sellele eelnes ka ligi kahetunnine soundcheck (kasutasime kuut Beyerdynamicsi dünaamilist mikrofoni ja nelja minimikrit!) ja tantsuproov, kus panime muu hulgas paika kindlad kohad nt räditantsu teises ja kolmandas tuuris (selle ettevõtmise ebatavalisust mõistavad ilmselt ainult leesikad ja leigarid). Põhjuseks asjaolu, et kunstilise juhina olin päris hästi ära hirmutatud korraldajate kirjalikest juhistest, mis sisaldasid fraase "the most professional theatre", "try your best", "prepare something different from your regular performance" jms. 

Esinemisele ja proovile eelnes täna jälle hiina tantsu tund, samast tantsust oli juttu juba eilses sissekandes. Seekord anti kostüümid ka - jäägem ootama videot! 

Lõpetuseks olgu veel öeldud, et teisel päeval sisse seatud hilinemistrahv 1 eur 1 minuti eest ühe inimese kohta, on kandnud vilja! Teisipäeval saime suure saagi: kaubanduskeskusest ei leidnud õigeaegselt väljapääsu suisa kuus inimest, kes hilinesid igaüks kokku kuus minutit (36 euri puhast tulu!), kolmapäeval oli hilinejaid ainult kaks ja need hilinesid ka kumbki ühe minuti. Rohkem pole hilinemisi olnud. Ja arvestage, et kogunemisi, kuhu on potentsiaalselt võimalik hilineda, tuleb päeva jooksul keskmiselt ette kolm. Kuhu, me trahviraha investeerime, otsustame hiljem.

Krissu


No comments:

Post a Comment