Friday, August 23, 2013

Tihe graafik

Täna saime esimest korda esineda oma hiina tantsu kavaga. Hommikune kogunemine oli kell 9.20, läksime kohe hommikul veeparki proovi tegema. Peale paari päeva toas olemist olime kõik varase tõusmise tõttu väga unised ja esimest korda oma tantsu tantsides ei olnud meil mingeid emotsioone. Siiski veel veidi unine naeratus jõudis alles peale proovi kohale ning esinemine läks üsna hästi. Pärast esinemist tehti meist hiiglaslikus koguses pilte ja seejärel läksime me ühikasse lõunat sööma.

Pärast lõunat oli meil veidi vaba aega. Päevitati, ajati juttu ja triigiti rahvariideid. Siis läksime küpsisevabrikusse küpsiseid tegema. Pesime käed ja istusime laua taha, millele olid töövahendid valmis pandud. Juhendaja oli väga lõbus ning õpetas meid beat box'i saatel tainast rullima. Kuni küpsised küpsesid, oli meil võimalus tehast inspekteerida ja esimesel korrusel asuvas küpsisepoes ostelda. Enamus meist tuli poest välja, käes mitu küpsisekotti.

Omatehtud küpsised kätte saanud, suundusime taaskord veeparki esinema, kuid seekord eesti tantsudega. Sel korral mängisime esinemisel mänge, mida me siiani veepargis veel mänginud ei olnud. Kui esinemine lõppes, jõudsime vaevalt riided ära vahetada, kui pidime juba järgmisesse hiina tantsu proovi minema. Seeoli kõigi rühmade esimene ühisproov esimest korda suurel laval, mis oli omakorda veidi segadusttekitav.

Siis oli enamusel vaba aeg, sest lõputseremoonias osalejatel (meie rühmast Hedvig, Ann-Sophie, Kristina, Martin, Kaarel P ja Karl) oli ooperiproov :). Täna õppisime proovis laulu juurde ka tantsu. See oli päris kiire, aga samas sai palju nalja. Ooperiproovi tõttu lükkus õhtusöök päris hiliseks. Ühikasse jõudsime me sööma alles pool kümme. Üleüldiselt oli meie graafik küll päris tihe, aga siiski oli see väga tore ja lõbus.

Kristina Sorgus ja Kristel Küünarpuu

No comments:

Post a Comment