Saturday, August 17, 2013

Laupäev (Meie arvates)

17. august

Meie päev algas silmade lahtitegemisega (Ursula sõnul). Pärast hommikusööki läksime bussi peale, et ujuma minna. Seekordne hommikune ujumiskäik toimus korralikus 50x25 basseinis ja ujumismütsides.
Peale ujumist sõitsime tagasi oma ühikasse lõunatama ning rahvariideid kokku pakkima. Siis läksime toredale bussile, millega sõitsime veeparki proovi tegema.
   Pärast proovi oli 2 tundi vaba aega, nii et enamus läks ujuma. Pärast ujumist tegelesid kõik enese kuivatamisega (NB! Enamusel meil ei olnud ei rätikut ega kuiva pesu, rääkimata ujumisriietest - see ei osutunud aga probleemiks, sest veepargis oli lubatud ujuda riietes) ja sõid oodet.  Pärast söömist tuli hakkata riietuma v.a Kõivupuu ja Pärtel, kes olid hakkanud kella nelja paiku suveniire müüma. Suveniire müüdi 4 tükki, neist 1 Robinile. Etendus oli tore ja vahva.
   Bussi tuli oodata kaua koos Maroko truppiga. Tagasi jõudes läksime õhtust sööma. Tuuli ja Krissu  kogusid valge pesu kokku ja viisid pessu. Noh, enam meil väga midagi ei juhtunud.

Tänaseks kõik!  ( NB! Selle loo kirjutasid 9- ja 11-aastased lapsed. Olge nende suhtes leebed.)

No comments:

Post a Comment